Zoeken
Bobbi en Lous
Het is me vandaag gelukt om op een website niet door te klikken op de kop: ‘Bobbi Eden plast staand’. Ik weet dus niet of Nederlands bekendste pornoster eenmalig staand heeft geplast, of dat vaste prik al dan niet onder de douche doet, of dat wordt verwezen naar een video waarin ze haar op de hurken gezeten tegenspeler eens even lekker tussen de kiezen klatert.

Bobbi en Lous

Gepubliceerd op 30 november, 2017 om 00:00

 

Wat ik wel weet is dat sommige vrienden van mij zittend plassen, niet omdat ze dat zelf willen, maar omdat het moet van hun vriendin. De WC-bril kán er vaak niet eens rechtop, hij is zo geconstrueerd dat ie meteen weer naar beneden zakt. Het is als ik daar op bezoek ben nog een hele klus om met een knie de bril omhoog te houden en tegelijkertijd mijn heupen zo te positioneren dat ik in staat ben het grootste deel van mijn plas op het keramiek te laten landen.

Als mijn vriendin mij zou gebieden om zittend te plassen, hoe zou ze dat dan gaan handhaven? Zou ze stiekem aan de deur gaan luisteren? Welke straf zou ze me opleggen als het te hard spettert? En als ik haar oor achter de deur vermoed, kán ik dan nog wel?

Of krijg je hetzelfde ritueel als bij de pisbakken, dat je ’m net uit je broek hebt gehaald en aan weerszijden door twee kerels wordt vergezeld en dat het dan niet meer lukt en dat je voor de vorm afschudt, alsof je net klaar bent, en daarna gespeeld opgelucht je handen wast, waarna je met volle blaas weer aan het tafeltje gaat zitten, tegenover je blind date met d’r Lous Haasdijk-bril.

 

Deze hele week doet Erik Jan Harmens net na het nieuws van 1 uur bij Nooit Meer Slapen op NPO Radio 1 een verlate dagsluiting. Afgelopen nacht ging het over staand en zittend plassen.

Auteurs
Auteur: Erik Jan Harmens

Erik Jan Harmens (1970) publiceerde vijf dichtbundels, plus twee bundels met lyrische duetten, een met Rick de Leeuw en een met Ilja Leonard Pfeijffer. Harmens was in 2002 de eerste poetry slam-kampioen van Nederland. Hij publiceerde ook vijf romans. Hallo muur (2015) werd Boek van de Maand bij De Wereld Draait Door en werd talloze malen herdrukt. In 2018 kwam een tweede, autobiografische roman uit, over onverdoofd leven, getiteld Door het licht. Anderhalf jaar eerder, begin 2017, verscheen Pauwl, een geestige vertelling over een volwassen man met autisme. Even later kwam bij uitgeverij Moon Harmens' eerste kinderboek uit: Hans is kwijt. Erik Jan Harmens schrijft stukken over prikkels en verdoving...

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: