Zoeken
Marion leest Karen Dionne
Net als je geen goede kok kunt zijn als je niet van eten houdt, kan een schrijver niet zonder boeken. Ik deel graag mijn leeservaringen met jullie.

Marion leest Karen Dionne

Gepubliceerd op 21 januari, 2019 om 00:00, aangepast op 5 februari, 2019 om 00:00

Karen Dionne - Dochter van het Moeras

Het thrillergenre is wat mij betreft totaal uitgemolken, maar heel af en toe komt er een schrijver met een echt origineel verhaal. Helena woont in een afgelegen gebied (daar gaan we weer) met haar onstuimige vader en ongelukkige moeder. Op een dag vertelt haar moeder haar dat ze gevangen wordt gehouden en weten ze te ontsnappen. Door de aanwijzingen van Helena wordt haar vader opgepakt. Twintig jaar later ontsnapt haar vader uit de gevangenis en gaat naar haar op zoek. Dit boek is spannend en fascinerend.

Auteurs
Auteur: Marion Pauw

Marion Pauw (1973) is schrijfster en scenariste. Ze schreef onder andere de bestsellers Daglicht, Zondaarskind en Hemelen. Voor Daglicht ontving Pauw de Gouden Strop en de IJslandse prijs voor beste vertaalde thriller. Bij Lebowski Publishers verschenen van haar hand Hotel Hartzeer, met Susan Smit, en De experimenten. Met Vogeleiland maakte ze haar comeback als thrillerauteur.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: