Beautycommunity (Jeroen Blankert)

Beautycommunity (Jeroen Blankert)

Anonymous

Jeroen Blankert put iedere week uit het nieuws, maar dan wel vrij onbelangrijk nieuws.
 

De Amerikaanse beauty-YouTuber James Charles (19) verloor drie miljoen abonnees nadat medebeauty-YouTuber Tati Westbrook (37) in een video vertelde waarom zij teleurgesteld is in Charles. Meerdere collega's van de twee bemoeien zich met de ruzie, waardoor de top van de beautycommunity op het videoplatform met elkaar in de clinch ligt.

Helaas, we zijn erachter gekomen. Dat krijg je ervan als je maar de hele tijd lukraak ongecensureerd op het internet loopt te banjeren, en dan weer hier en dan weer daar door spleten en kieren zit te koekeloeren. 'Wat is dit? Hee, maar, oh, kijk eens, wat is dat nou weer? Hela, echt waar? Nou já!' En voor je het weet kom je achter het bestaan van de beautycommunity. Het is dat we het hier doorvertellen, maar eigenlijk hadden we liever dat jullie noch wij daar vanaf wisten. Het is namelijk, in tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden, een vieze beerput vol roddel en achterklap.

En wij hebben, bij wijze van spreken, het deksel van die put nog maar een heel klein beetje opgelicht. En vanuit die put werden we aangekeken door beeldschone grote ogen in een perfect symmetrisch gelaat waarvan de perzikzachte huid bijna licht uitstraalde. Wel hebben al die gezichten, man of vrouw, krankzinnig grote monden, waar Mick Jagger als het ware een puntje aan kan zuigen. Maar hoe dan ook, die monden met lippen als stootkussens, die reusachtige, opgezwollen en naar voren getuite ballonnen, over die lippen lijkt niets anders dan het gemeenste venijn te komen. Deze mensen, die allemaal heel jong zijn, iets wat je door die lippen amper kunt zien, hebben miljoenen volgers op Youtube. De beautycommunity woont op Youtube. Toch lijken ze elkaar het licht in de fraaie ogen niet te gunnen. We lazen een heel lang verhaal dat onmogelijk naverteld kan worden, maar dat ongeveer ging over een kaartje op een VIP-tribune dat wel of niet door iemand onrechtmatig was verkregen door middel van het de hele tijd op zeer schalkse en flirterige wijze de lippen naar andermans vriendjes te tuiten, iets waarover daarna weer een hele boze Youtubefilm werd gemaakt, die door miljoenen werd bekeken. En dan denken we aan al die kijkers, die er met hun (in hun eigen ogen) smalle mondjes, doffe huid, vlassige haar, bochels en horrelvoeten geen genoeg van kunnen krijgen. Die kunnen toch veel beter gewoon bijvoorbeeld heel mooi banjo leren spelen? 


Gepost in: current affairs op 2019-05-22

Door Anonymous


Ook van Anonymous

Het plein (Ananda Serné)

Ananda Serné schreef een kerstverhaal dat zich afspeelt net boven de poolcirkel, waar een klein dorpje wordt geteisterd door grote dromen.


Vosje, een kerstverhaal (Bodil de la Parra)

Bodil de la Parra licht die avond uit, vele jaren geleden, toen ze nog op de theaterschool zat en uitgenodigd werd op een hip kerstdiner waar de dresscode 'extravagant' was. Het bleek al gauw dat andere gasten dat kledingvoorschrift iets serieuzer hadden genomen dat zij. Een kerstverhaal.
recente posts

Femicide

Femicide

Jonah Falke
Gepost op: 2020-02-20 in: faits divers
Contactdier

Contactdier

Elke Geurts
Gepost op: 2020-02-19 in: faits divers