De beste podcasts volgens Antoinette Beumer

De beste podcasts volgens Antoinette Beumer

Antoinette Beumer

We vroegen Antoinette Beumer (regisseur van o.a. Loft en Soof) naar haar favoriete podcasts. Check hier haar lijst, onderveldeeld in Human interest | Engelstalig, Waargebeurd | Engelstalig, Vervolgseries | Engelstalig en Nederlands.

Lees hier meer over het debuut van Antoinette Beumer, Mijn vader is een vliegtuig, dat in januari bij Lebowski verschijnt.


Gepost in: current affairs op 2017-12-15

Door Antoinette Beumer

Antoinette Beumer (1962) is de regisseur van succesvolle films als De gelukkige huisvrouwLoft, Jackie en SoofMijn vader is een vliegtuig is haar debuutroman.


Ook van Antoinette Beumer

Week van de Debutant: Sarah Sluimer, Timo Bruijns en Antoinette Beumer over debuteren

Deze week heeft Hebban uitgeroepen tot Week van de debutant en laten we bij Lebowski nu net een paar sprankelende debuten hebben uitgegeven van drie topauteurs. We vroegen Sarah Sluimer, Timo Bruijns en Antoinette Beumer waar ze tegenaan liepen bij het schrijven, wat voor tips ze zouden geven aan schrijvers met ambitie en welk debuut ze zélf het laatst lazen. Amusez-vous!


Voorpublicatie 'Mijn vader is een vliegtuig' - Antoinette Beumer

‘Ik rijd haar zelf.’

De man van de uitvaartonderneming kijkt me niet-begrijpend aan, zijn hand blijft samen met de pagina die hij net wilde omslaan steken in de lucht. De catalogus met lijkkisten ligt opengeslagen tussen ons in. Voor de foto’s heb ik geen interesse, de kist die ik wil staat daar toch niet bij.
recente posts

Erkenning

Erkenning

Jonah Falke
Gepost op: 2020-07-02 in: faits divers
Gepost op: 2020-07-02 in: current affairs
Normaal?

Normaal?

Elke Geurts
Gepost op: 2020-07-01 in: faits divers