'Man in nood' - Willem

'Man in nood' - Willem

Gastbijdrage

Afgelopen donderdag, op de boekpresentatie van In de buik van de wolf van James Worthy, zong Willem het nummer 'Man in nood'.

Het nummer past bij de stemming van het hoofdpersonage in In de buik van de wolf en de titel 'Man in nood' is ook een titel in het boek van James geworden. Hieronder het nummer en de songtekst zodat we ons weer even kunnen wanen in het Paleis van de Weemoed. Nog meer nagenieten van deze avond? Bekijk dan nog even de foto's - een sfeerimpressie. 

 

 

Man in Nood - Willem

[Verse 1]
M'n eigen huis verlaten
Slaap bij vrienden op de bank
Vind mezelf een slechte vader
Totaal geen echte man
Probeer muziek te maken
Maar het voelt als onder dwang
Want ik moet m'n hypotheek betalen
Als dat niet lukt, wat dan
Al weken niet geslapen
Thank God voor oxazepam
Was bijna met de auto omgeslagen
Maar ik had een engel aan m'n kant
Dagen, dagen, dagen, dagen, dagen
Dagen duren lang
Op de straat als mensen vragen:
'Wat is de deal met jou en Twan?'

[Chorus]
Man in nood, man in nood
Man in nood, man in nood
Man in nood, man in nood
Man in nood, man in nood

[Verse 2]
Geloof me, skeer zijn maakt een man gevaarlijk
Geef me ouders tranen, gelukkig heeft me opi nog een kamer
Zodra ik uit problemen, wegmoet uit verveling
Ik doe het in m'n eentje, geef de hele game schade
Je zegt je bent real, ma kill
Je kan zoveel zeggen maar dat rijmt niet met je daden
Fake n*gga's is de sh*t waar ik mee klaar ben
Wie de schoen past trekt 'm aan, ik noem geen namen
Babymama pijn gedaan ik schaam me
Zij was altijd daar voor me
Geef d'r credits ook al zijn we niet meer samen
Sorry Ace, sorry Zion
Zodra je groot bent vertel ik alles aan je
f*ck ik deel m'n libi, het is een drama gebaseerd op angst
Nachtmerries voor lege zalen
Fanny zegt me 'geen zorgen maken
Jij zou in je eentje heel de game kunnen dragen'

[Chorus]
Man in nood, man in nood
Man in nood, man in nood
Man in nood, man in nood
Man in nood, man in nood


Gepost in: current affairs op 2019-10-01

Door Gastbijdrage


Ook van Gastbijdrage

LIVEBLOG: Lebowski in tijden van lockdown

Volg alle Lebowski-auteurs in tijden van thuisblijven. Dagelijks aangevuld met verse artikelen, interviews, columns, livestreams, online workshops en concerten, voorleesfragmenten, filmpjes en cartoons. 


Eigen Huis en Tuin, met Mick en Roel #5

Auteur Mick Johan (40) en zijn redacteur Roel van Diepen (39) zouden gaan wandelen in 't Twiske boven Amsterdam om te praten over Micks nieuwe boek, liefde, leven en death metal in tijden van corona. Dat ging niet door vanwege infectiegevaar. Nu proberen ze hier hun leven met hun jonge gezinnen in afzondering aan elkaar te mansplainen. 
recente posts

Gepost op: 2020-03-30 in: current affairs
Gepost op: 2020-03-29 in: current affairs
Fout in de coronacrisis

Fout in de coronacrisis

Steven de Jong
Gepost op: 2020-03-26 in: current affairs