Rob Kardashians sokken (Jeroen Blankert)

Rob Kardashians sokken (Jeroen Blankert)

Gastbijdrage

Jeroen Blankert put iedere week uit het nieuws, maar wel vrij onbelangrijk nieuws.
Vandaag: Rob Kardashian is financieel in zwaar weer geraakt en heeft de helft van zijn sokkenonderneming Arthur George moeten verkopen aan zijn moeder, Kris Jenner.

 

Rob Kardashian is financieel in zwaar weer geraakt en heeft de helft van zijn sokkenonderneming Arthur George moeten verkopen aan zijn moeder, Kris Jenner. Dat laat de enige zoon uit de bekende familie weten in rechtbankdocumenten.

 

Er zijn ook mensen die sokken moeten maken, want ja, we kunnen toch moeilijk allemaal gewoon met onze blote poten in onze schoenen gaan staan. Dat geeft wrijving en het is ook een beetje vies. Nee dat, gaat niet. Daarom maakt Rob Kardashian sokken. Hij droomde daar als kind al van. Sokken! Oh, mocht hij later maar sokken maken! Groot, klein, in allerlei gekke kleuren en met lollige teksten erop. Ook stonden kniekousen op zijn verlanglijstje. En sportsokken. Maar niet van die gekke kleine voetsokjes. Die dingetjes je helemaal niet kunt zien, waardoor het lijkt alsof de drager ervan wél gewoon blootvoets zijn schoenen heeft aangetrokken. Een echte sokliefhebber kan dat niet aanzien - Die koude enkeltjes in de winter. De wind giert erlangs, en als het regent of sneeuwt kan men makkelijk een enkelontsteking oplopen, doordat de bloedtoevoer geheel gestagneerd raakt - Maar goed, die sokkenbusiness van Rob, daar ging het helemaal niet goed mee. De social media wilde niet op de juiste manier meewerken, en tja, dan hang je. Daar zit je dan met al je sokken in een loods en Facebook doet helemaal niks. Dat doet gewoon alsof je niet bestaat. Het kwam ook doordat hij naaktfoto's van mensen die dat helemaal niet wilden op het medium had gezet. Ja, dat is ook heel dom. Sokkenmaker houd je bij je leest, kunnen we wel wel zeggen. Het werd hoe dan ook een hele consternatie, en zijn moeder, Kris Jenner, moest financieel bijspringen. En trouwens, in plaats van allerlei soorten lollige sokjes te laten fabriceren, kan hij ook beter een beetje op de kwaliteit letten. Wij hadden laatst bijvoorbeeld een gat in onze sok. Bij de teen, terwijl hij voor de rest nog helemaal goed was! We moesten zowat huilen! 'Ja', zeggen jullie dan nu misschien 'Dan kun je dat gat toch gewoon stoppen?' Ja, nee. Dat kunnen we niet. Het is heel stom, maar nee. Een knoop aannaaien gaat prima, maar een sok stoppen. Het wordt tijd voor handig programmaatje waarmee je je sok even onder de 3d-printer kunt repareren. Daarna zal de wereld er weer veel beter aan toe zijn, hoewel Rob het daar vast niet mee eens is.


Gepost in: current affairs op 2018-11-21

Door Gastbijdrage


Ook van Gastbijdrage

LIVEBLOG: Lebowski in tijden van lockdown

Volg alle Lebowski-auteurs. Dagelijks aangevuld met verse artikelen, interviews, columns, livestreams, online workshops en concerten, voorleesfragmenten, filmpjes en cartoons. 


Eigen Huis en Tuin, met Mick en Roel #7

Auteur Mick Johan (40) en zijn redacteur Roel van Diepen (39) zouden gaan wandelen in 't Twiske boven Amsterdam om te praten over Micks nieuwe boek, liefde, leven en death metal in tijden van corona. Dat ging niet door vanwege infectiegevaar. Nu proberen ze hier hun leven met hun jonge gezinnen in afzondering aan elkaar te mansplainen. 
recente posts