BOEK

Swingers

Swingers

Fleur van Groningen

Een pikante, humoristische zedenschets die de grenzen van ons geweten aftast

ISBN: 9789048859160 | Paperback, 368 blz | € 22.99


De jonge, ambitieuze actrice Ella werkt voor Bambam, een productiebedrijf dat kindertelevisie maakt. Tijdens filmopnames raakt ze in de ban van de steenrijke producent Dorian van Dijk die haar meesleept in de wereld van seksclubs. Een plek waar ook de goedhartige Roosje, boekhoudster bij Bambam, sinds haar scheiding haar fantasieën verkent. Tegelijkertijd koestert Ella's vriend Jan heimelijke gevoelens voor zijn bazin, de spirituele tv-kok Lakshmi, en droomt van een carrière als scenarioschrijver. Terwijl Ella en Jan verblind raken in hun drang naar succes, dwaalt ook Roosje noodgedwongen van het rechte pad af. Hoever zijn ze bereid te gaan in hun streven? En tegen welke prijs?

Geil en ook nog eens heel humoristisch. Ik kreeg er kriebel van tussen mijn benen.

Evi Hanssen

Swingers is een boek vol romantiek, verleiding en hitsige seks, maar ook over strebers en de machtsspelletjes die mensen spelen. Een boek met de nodige humor, dat je even doet wegdromen. Steeds ben je benieuwd hoe het verhaal zal aflopen, wat maakt dat je Swingers moeilijk kan wegleggen.

De Boekenkast

Fleur van Groningen wordt geïnterviewd over 'Swingers' door de Boeren Gazet

Afgekeurd door de zedenpolitie

Veerle Baetens leest voor uit 'Swingers' van Fleur van Groningen

Veerle Baetens doet het sexy, mysterieus en onderkoeld. De actrice uit oa The Broken Circle Breakdown leest voor uit Swingers, van Fleur van Groningen. 

Boertje Bim en Fleur van Groningen verenigen krachten (18+)

Robot Ramona (F38S) leest voor uit 'Swingers' van Fleur van Groningen

Robot Ramona (F38S) leest voor uit 'Swingers' van Fleur van Groningen. Een beetje blikkerig, misschien, maar nog lang niet roestig.