Zoeken
Interviews met Marion Pauw in Libelle en De Telegraaf
Naar aanleiding van haar nieuwe roman De experimenten werd Marion Pauw geïnterviewd door zowel Libelle als De Telegraaf.

Interviews met Marion Pauw in Libelle en De Telegraaf

Gepubliceerd op 4 februari, 2019 om 00:00, aangepast op 5 februari, 2019 om 00:00

Het eerste deel van het interview met Libelle is via deze link te lezen, het volledige interview staat in Libelle nummer 6 (nu verkrijgbaar).

In het interview vertelt Marion Pauw (45) over hoe ze het gevoel had haar eigen persoonlijke thema’s wel zo’n beetje verwerkt te hebben in de boeken die ze had geschreven. 'Ik had geen enorm issue meer dat ik moest verwerken.' Toch ligt er een nieuw boek van haar in de winkel. Een gesprek over het hoe en waarom ervan.
 

Het Telegraaf-interview is via Blendle (€) te lezen.

Marion vertelt onder andere over de verschrikkelijke nachtmerries die ze kreeg toen ze onderzoek voor haar boek deed, en haar kortstondige 'haptonomische' ambities. Maar: 'Ik geloof niet dat ik werkelijk het geduld heb om therapeut te worden.' 

Auteurs
Auteur: Marion Pauw

Marion Pauw (1973) is schrijfster en scenariste. Ze schreef onder andere de bestsellers Daglicht, Zondaarskind en Hemelen. Voor Daglicht ontving Pauw de Gouden Strop en de IJslandse prijs voor beste vertaalde thriller. Bij Lebowski Publishers verschenen van haar hand Hotel Hartzeer, met Susan Smit, en De experimenten. Met Vogeleiland maakte ze haar comeback als thrillerauteur.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: